zondag 21 juli 2013

Dag 17 - Lazy Sunday

Vandaag blijven we op speciaal verzoek van de kinderen een dagje bij de villa. De weersverwachting voor vandaag is ook niet geweldig. Dus eigenlijk wel een lekker idee om een dagje lekker te luieren, te lezen, enz. Samen gaan we rond 9 uur even naar de Walmart om wat aanvulling voor het ontbijt te halen. De kinderen slapen nog, we doen dus heerlijk rustig aan. Na het ontbijt gaan we het zwembad in, het is prima weer. En dat blijft het de hele dag. Het is eigenlijk de zonnigste dag die wij hier hebben gehad. We vermaken ons prima in het zwembad. Thijs speelt "Shamu" en is de hele dag aan het duiken, draaien en koprollen aan het maken. We doen allerlei competities, wie kan de meeste koprollen achter elkaar zonder adem te halen, wie maakt de grootste plons met bommetje, enz. Kortom een heerlijke vakantiedag. Pas om half zes wordt het donker en horen we het onweren in de verte. 


animal rescue







Heel snel komen de buien dichterbij. Niet snel daarna gaan de hemelsluizen open, we weten dat het hier hard kan regen, maar zo hard hebben we niet vaak meegemaakt! Het bliksemt aan een stuk door, de donderslagen zijn oorverdovend. Een uur later is de bui afgenomen tot lichte regen en wat gerommel in de verte. We hebben lekker makkelijk pizza gegeten en rijden na het eten, het is inmiddels droog, naar de Diary Queen voor een ijsje als toetje. 

De kinderen wilden eigenlijk niets doen vandaag, maar als we voorstellen naar Congo River Golf te rijden om midgetgolf te spelen, zijn ze daar direct voor te vinden. Mooie baan hier, ziet er allemaal leuk en heel verzorgd uit. Er is hier keuze uit een makkelijke of moeilijke ronde, we kiezen voor de moeilijke. Halverwege moeten we even schuilen voor de regen, maar het is niet heel langdurig, het gaat even hard, maar 10 min later spelen we alweer verder. Deze keer heb ik met overmacht gewonnen, zelfs 2 slagen minder als het totaal wat op het formulier staat als ideale score ....en een derde minder als de rest van ons!!! Daarna gaan we nog knakworst aan de alligators voeren. Eigenlijk vind ik het maar een zielig gebeuren, ze willen zo graag happen dat je je afvraagt of ze wel genoeg te eten krijgen. Zelfs een schildpad hapt een stuk knakworst van de hengel van Iris, heel raar omdat ze volgens Thijs geen vlees eten...





 


Eenmaal terug in de villa gaan de mannen nog een keer zwemmen, het zwembad is vandaag veelvuldig gebruikt! Morgenochtend gaan we voor de laatste keer vroeg naar Seaworld, hopelijk lukt het dan wel om de dolfijnen te voeren. 



6 opmerkingen:

  1. Het was inderdaad bloedheet vandaag. Ook wij waren bij een minigolfbaan...ppfff. Wij hebben thuis een schildpad en stel Thijs maar gerust, ze zijn gek op vlees. Maak er nog een super vakantie van en blijf heerlijke verhalen schrijven dan kan ik van thuis uit meegenieten.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Best lekker zo'n dag in en om het zwembad hangen. Dat levert dan ook weer leuke (actie) foto's op. En wat een noodweer zeg. Ik weet dat het af en toe flink kan spoken daar, maar er vallen de laatste weken wel heel veel (zware) buien.
    Veel plezier in Sea World. Ik hoop ook (op foto's) dat het voeren van de dolfijnen gaat lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Juist lekker om eens in de zoveel dagen aan het zwembad te hangen en in de relaxstand te staan.
    Heel veel plezier in Seaworld!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk zwembad-golf dagje! Veel plezier in Seaworld!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier hadden ze vandaag zo'n dag waarop ze niet bij de villa weg wilden. Ze zijn natuurlijk al wat groter dus kunnen ook alleen bij de villa blijven. Wij gaan dan meestal wel even op pad. Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je ons blog bezocht hebt en een berichtje achterlaat!