vrijdag 26 juli 2013

Dag 22 - Verjaardag Thijs


  Vanmorgen worden we wakker van een raar geluid, het is altijd weer even wennen om in een nieuwe omgeving te slapen. Het blijkt keihard te regenen, voor het eerst sinds we de regio Orlando hebben verlaten. We doen rustig aan vanmorgen. We feliciteren natuurlijk eerst Thijs, hij wordt vandaag 13!! Toen we gisteravond bij de Outback waren was hij al jarig volgens de Nederlandse klok, nu ook hier, lekker lange verjaardag zo!! Zijn kado heeft hij thuis al gekregen, dat paste nl. niet in de koffer. Rond 9.30 rijden we naar een Publix, op de terugweg blijkt dat we er een Publix dichterbij voorbij gereden zijn. We kopen vers brood, rosbief, jus d'orange en natuurlijk taart! Thijs mag zelf een taart uit kiezen. Het is even moeilijk, maar hij kiest een mooie!


We rijden terug naar het hotel om op de hotelkamer te picknicken. Ontbijt met gelijk maar een stuk taart toe. Rond 11 uur gaan we op pad. We rijden naar Naples, vlakbij... toch 45 min rijden. We rijden naar de pier en genieten een tijd van de vele pelikanen, die druk aan het vissen zijn.  Mooi om te zien hoe ze met hun kop in het water storten, een grote hap water met vis nemen, waardoor het lijkt of er een ballon onder hun snavel hangt. Het water persen ze eruit uit de zak, de vis die achterblijft wordt dan doorgeslikt. 



5Th Avenue in Naples
We rijden nog wat rond in de omgeving, zien een hoop dure auto's en rijden over de mooie 5th Avenue. Thijs mag zeggen wat we doen vandaag. Hij wil eerst eten bij een foodcourt in een Mall, hij vindt het heel leuk om geld mee te krijgen en zelf zijn eten ergens te regelen. We gaan daarom even naar de Coastland Mall. Hij haalt, heel verrassend, zijn favoriete broodje bij de Subway. Hij koopt nog een jas bij Hollister en dan gaan we, na nog uitgebreid bij de dierenwinkel gekeken te hebben, snel naar de auto terug naar het hotel. Omdat Thijs 's middags graag wil zwemmen en van de glijbaan glijden blijven we de rest van de dag op het resort. Er is een kleine boardwalk naar de aanlegsteiger van wat boten, welke Thijs en ik aan het eind van de middag samen lopen. Met als doel natuurlijk dieren te zien. De boardwalk is een kwart mijl lang, maar we hebben geluk. We zien een paar krabben, hele kleine maar bij het water ook een paar horseshoe crabs, hagedissen in verschillende kleuren en een wasbeer!







Voor het avondeten rijden we naar de Coconut Mall, waar een Five Guys zit, het volgende verzoek nummer van Thijs. Dit is een heel mooi winkelgebied wat niet overdekt is. 2 jaar geleden zijn we hier ook een keer geweest, we waren er nu niet zo lang(en niet om te shoppen), maar er waren zo te zien flink veel winkels bijgekomen. 



Verder doen we eigelijk niet veel bijzonders meer, de kinderen kijken een film, wij lopen nog een rondje buiten over het resort. De zon gaat onder met allerlei mooie pasteltinten, heel fraai.











11 opmerkingen:

  1. Een hele leuk dag, zeker als je dan ook nog jarig bent...
    Waar kan dat beter als in Florida ... van harte gefeliciteerd Thijs!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd Thijs, wat een gave taart heb je uitgezocht! Leuke dag zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd Thijs, je had een superverjaardag in Florida!Mooie foto's van een prachtig stukje Florida! Veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Thijs, nog van harte gefeliciteerd en wat een waanzinnig mooie taart heb je uitgezocht.
    Een verjaardag om nooit meer te vergeten.
    Veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Happy B Day Thijs!
    Wat een leuke taart, de dosis kleurstof heb je weer binnen voor het jaar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hieperdepoep Hoera, van harte gefeliciteerd Thijs en zo te lezen heb je een top verjaardag gehad. Ennuh...lekker he taart van de Publix, maak je niet druk die kleur gaat echt wel van je tanden af hahahaha.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd en weer een top dag voorbij!
    Leuke taart en zie ik het nou goed, heeft Thijs thuis een hond gekregen??!!
    Veel plezier vandaag, gr Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van harte gefeliciteerd Thijs! Jullie maken er weer een top vakantie van! Heerlijk vandaag jullie hele blog gelezen en blijf je de laatste dagen volgen! Veel plezier nog!
    Groetjes Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi thijs van harte gefeliciteerd met je 13 e verjaardag!! Super leuk om op de vacantie jarig te zijn he
    De rest van de fam ook gefeliciteerd,en wat een een mooie taart mmmm.
    En weer een heerlijke dag gehad zo te lezen geniet er nog lekker van gr de moolenschotjes( nicole)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Alsnog gefeliciteerd voor Thijs. Wel speciaal om tijdens de vakantie jarig te zijn.
    Mag je lekker de hele dag bepalen wat er gegeten wordt.
    Heel veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie dag zo !! Malls genoeg daar, en prachtige winkels, Napels is echt een mooie omgeving. Ik zie zelfs de DQ opduiken ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je ons blog bezocht hebt en een berichtje achterlaat!