zaterdag 6 juli 2013

Dag 2 - Relax dagje in Miami


Na de vermoeiende dag van de reis slapen we allemaal goed vannacht, Thijs wordt zelfs pas om 8 uur wakker! De rest is al eerder wakker en ondanks het gerommel van ons slaapt hij gewoon door. Gisteravond was het donker toen we aankwamen, maar nu bij daglicht, blijken we vanuit de hotelkamer op zee uit te kijken en worden we verrast met een mooie zonsopkomst! 
We organiseren de koffers, zetten het blog online, maken ons klaar en lopen dan rond 8.45 uur richting de Ocean Drive. Via de achteruitgang van het hotel stap je zo op de Beach Walk die langs het strand loopt. Na ruim een half uur lopen over de Beach Walk zijn we bij het News Café aan de Ocean Drive om te ontbijten. Hier hebben we ons op verheugd, ze hebben hier heerlijke yoghurt met granula, noten en vers fruit! We kiezen dit allemaal, behalve Thijs hij heeft liever alleen fruit. Na een heerlijk ontbijt, lopen we nog wat verder. Iris scoort een paar nieuwe Uggs  en  slaagt met de dollars die ze van oma kreeg bij Victoria Secret. Begin van de middag zijn we bij het hotel terug.
De middag brengen we door met zwemmen, lezen en zonnen aan het zwembad van het hotel. We lopen eerst naar het strand waar het hotel ook bedjes heeft staan, maar de kids willen liever naar het zwembad, ook prima! Aan het eind van de middag, als Iris en Thijs al in de hotelkamer zijn, lopen wij nog een stukje over het strand. Het is echt ontzettend druk, zoveel mensen hebben wij hier nog nooit gezien. In de stad is het ook zo druk, waarschijnlijk vanwege het lange weekend ivm de 4th of July.
's Avonds  lopen we naar  'The Five Guys' waar we een hamburger eten. het leuke van de Five guys is dat jezelf je hamburger kan samenstellen door vanaf een lijst toppings, zoals sla, tomaat, gegrilde uien, enz, enz te kiezen. Voor ons bestelde iemand een wel herl bijzondere hamburger, een cheeseburger zonder broodje.... die optie hadden wij nog nooit gehoord! Als toetje halen we een frappucino bij de Starbucks. Alle winkels geven flinke korting, misschien ook vanwege het 4th of July weekend, we kunnen ons eigenlijk niet van de vorige jaren, als we wat later in de zomer hier waren, herinneren dat er overal zoveel sale was. Thijs koopt 2 shirts bij Superdry en Christa een paar Uggs, beide met flinke korting!












11 opmerkingen:

  1. Wat een pech op de heenweg zeg, sta je daar zo vroeg voor op!
    Maar de 2e dag ziet er al uit als een heerlijke vakantie dag.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke vakantiefoto's, geweldig hotel zeg. En het ontbijttentje gaan we noteren voor onze vakantie straks in augustus. Wat ziet dat er lekker uit.
    Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een tegenvaller zo'n lange vertraging, dat was zo jammer. Maar jullie slaan je er goed doorheen en hebben al veel plezier en ook de eerste aankopen zitten al in de pocket! Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jullie zijn er het genieten kan beginnen, heerlijke vakantie foto's doet de heimwee aanwakkeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk geslapen na alle vertraging dat is wel lekker. Goed geslaagd tijdens de eerste dag shoppen. Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Welcome home, het genieten kan beginnen. Mooie eerste dag in Miami ...zo hopen wij het ook te gaan doen dus alle tips nemen wij mee!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klopt dat de kortingen te maken hebben met 4th of july. Daar hebben we al een paar keer gretig gebruik van gemaakt, helaas dit jaar niet.
    Pas om 08:00 wakker de eerste dag, dat is helemaal mooi.
    Lekkere eerste dag zo. Heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aaah! jullie zijn er ook al! Heerlijk zeg! Blogs lezen is er deze week even bij in geschoten, dus houden we niet alles meer bij. Fijn dat jullie ook al aan het genieten zijn, fijne vakantie gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijke dag en die vervelende vertraging is dan snel vergeten. Veel plezier vandaag, have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijke echte vakantiedag ! Wat is het daar toch relaxed, en wat ziet het zwembad er nog steeds uitnodigend uit daar !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mag ik vragen hoe het hotel heet waar julie zaten in Miami ziet er super uit

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je ons blog bezocht hebt en een berichtje achterlaat!