donderdag 11 juli 2013

Dag 6 - shoppen, relaxen en bezoek

Vandaag beginnen we de dag wat later als de voorgaande dagen, Thijs slaapt zelfs het langst van iedereen, tot na achten. We doen lekker rustig aan en ontbijten thuis, met lekker brood, verse jus, enz, heerlijk na al het buiten de deur eten.


Omdat Iris veel te weinig kleren heeft mee genomen ....( met voorbedacht rade ??) gaan we vanmorgen naar een Mall, we kiezen voor de Altemonte Mall omdat daar 50% korting op Abercrombie is, terwijl dat bij de bekendere Malls zoals bijv. Florida Mall niet zo is. Iedereen, zelfs Harm ( ( korte joggingbroek) slaagt bij AenF. Helaas voor Iris en Thijs zijn de hoodies al uitverkocht, dus daar moeten ze nog even geduld voor hebben. Het was wel vrij rommelig in de winkel, eea was op en de nieuwe collectie werd al deels ingeruimd. Thijs had een mooi, maar erg duur vest te pakken, wat we nog maar even terug gelegd hebben. We zijn hier nog lang genoeg om nog af te wachten of dat niet ergens goedkoper te krijgen is. Ook bij Hollister en Victoria Secret slagen we, waarna we zin hebben in een ijsje. Bij binnenkomst zagen we een Diary Queen, daar zijn we nog niet geweest deze vakantie, dus hoog tijd! 






Mijn creditcard werkte gelukkig weer probleemloos ! Gisteren werd bij de Walmart ineens mijn creditcard geweigerd, tot dat moment kom ik er probleemloos mee betalen. Vandaag bij het tanken werd de kaart weer geweigerd, dus maar even naar Nederland gebeld om te informeren wat het probleem was. Ivm betalingen vanuit Amerika, hadden ze de kaart, voor de zekerheid, geblokkeerd......10 min later was het probleem opgelost. Gelijk ook maar even doorgegeven dat Harm ook op vakantie in Florida is ;-) voordat de volgende kaart geblokkeerd wordt. Op zich netjes dat ze de betalingen in de gaten houden, maar ik had het thuis ook al doorgegeven....


Via de publix rijden we naar huis waar we nog even vers brood, ijs, aardbeien en DE chocoladesaus halen. De rest van de dag brengen we heerlijk relaxend bij het zwembad van de villa door! 
Deze villa heeft een poolalarm, wat betekend dat elke keer als de deur geopend wordt je eerst op een knop moet drukken anders gaat er een oorverdovend door brandalarm af! Maar ook als de deur niet goed dicht zit gaat het alarm af. Jullie begrijpen dat dat hier regelmatig vergeten wordt...
Je schrikt je elke keer echt rot! Tegen de tijd dat we weggaan, zullen we het wel foutloos doen ;-) We eten in de villa, gisteren bij de Walmart mooie steaks mee genomen, vandaag gaan die in de pan. Het vlees is echt heel lekker, we genieten er allemaal van. 

's Avonds komen Robert-Jan, Yvonne en de kids bij ons langs, waar we een erg gezellige avond mee hebben. Natuurlijk met ijs en aardbeien en de magic shell chocolate saus. Wij kenden deze chocolade saus nog niet, maar ik vermoed dat dit voortaan standaard in ons boodschappenwagentje ligt. Robert-Jan heeft nog even een extra short bij Abercrombie voor Iris gehaald. 's Morgens had Iris er een gekocht, achteraf had ze enorm spijt dat ze niet een tweede had meegenomen. Omdat Robert-Jan en Yvonne nog in dezelfde Mall waren, waar wij eerder op de dag geweest zijn, was hij zo aardig nog even voor Iris als personal shopper naar de A en F te lopen, en de gewenste short te kopen. Short bleek veel goedkoper te zijn, dan wij dachten....dus dat was een mooie meevaller.  Robert-Jan, nogmaals heel erg bedankt voor je moeite!

Morgen gaan we naar Seaworld!








2 opmerkingen:

  1. Leuk hoor al die Forum mini meetings, ziet er gezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb precies hetzelfde probleem met mijn cc gehad, en dus extra voor gebeld toen we nog thuis waren. Maar ja, beter save than sorry zullen we maar zeggen. Lekker kunnen shoppen en niet gekochte spullen aan huis gebracht, wat een luxe! Gezellige avond gehad met magic shell, die staat bij ons al 2 weken op de kast zonder ijs hahaha wat een schande.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je ons blog bezocht hebt en een berichtje achterlaat!