donderdag 25 juli 2013

Dag 20 - Ft myers Beach

Vannacht allemaal wat onrustiger geslapen, toch wel weer even wennen aan de iets smallere bedden, de airco maakt ook best lawaai. Maar uiteindelijk toch wat later op gestaan, we maken de kinderen wakker en om 8.45 zijn we beneden voor het ontbijt. We halen wat bij het buffet en nemen onze borden mee naar buiten om heerlijk in de schaduw met elkaar te eten.


Na het eten gaan de kinderen terug naar de hotelkamer, nog een tijdje rommelen, slapen, tv kijken, enz. Het is heerlijk weer, strak blauw met hier en daar een klein wolkje, wij gaan een stuk langs het strand lopen. We lopen eerst een stuk langs zee, na een half uur lopen ongeveer komen we bij het Bowditch Point Park. Dan loop je ineens op smalle paden op een heel begroeid gebied, grappig hoe de natuur ineens veranderd. We zien mooie bloemen en allerlei vogels, zien we heel duidelijke wasbeer sporen, maar geen echte...









Dit park is het leefgebied van de gopher turtle (schildpad), helaas komen we er geen een tegen. Ongeveer anderhalf uur later zijn we weer terug bij het hotel, behoorlijk verhit, want het is goed warm. De kinderen hebben ons totaal niet gemist .... 
Met z'n vieren gaan we iets later naar het strand, we huren strandstoelen en een parasol. Op de site van het hotel staat dat ze handdoeken voor strand en zwembad beschikbaar hebben..... Wij hebben daarom zelf niets bij ons. De handdoeken die ze hier hebben zijn echter heeeel klein. Onbegrijpelijk dat ze dit een strandhanddoek noemen, dan mag je er ook maar 1 per dag, per gast. Beetje onhandig! Op het strand is het heerlijk, door het windje wat er staat is het heel aangenaam, ondanks dat het vrij warm is. Na een uurtje op het strand, stappen we in de auto om bij de Publix vers brood en wat beleg te halen. 


Na de lunch lopen we nog even naar het plaatsje omdat Iris graag een nieuwe veer in haar haar wil. Vorig jaar in las Vegas had ze dat ook laten doen, deze is inmiddels zover uitgegroeid dat ze graag een nieuwe wil. De hele vakantie is ze al op zoek naar een nieuwe. Nu heeft ze hier gister een winkel gevonden waar het kan, maar ze moest vandaag terug komen om het te laten plaatsen. Ze hebben de goede veer en het is binnen een minuut geplaatst, ook nog voor minder geld als vorig jaar, dus helemaal blij. Weer terug lopen we langs de DQ, dus dan allemaal maar een ijsje. Met een dipped cone op een warme dag met sterke wind over het strand is geen succes nummer, net zoiets als tegen de wind in plassen....
De veer.... 


De rest van de middag brengen we afwisselend op strand of bij het zwembad door. 's Avonds eten we bij de plaatselijke pizzeria op het terras buiten. We eten lekker, maar wat een enorme porties hebben ze hier toch! Voor het toetje willen ze allemaal graag nog een keer naar de DQ, nou ja vooruit maar, morgen zijn we in een ander hotel. Daar zit er geen in de buurt. Morgen vertrekken we voor de 4 laatste dagen van onze vakantie naar het Hyatt in Bonita Springs


10 opmerkingen:

  1. Altijd grappig als je een tijdje samen bent weggeweest en de kids hebben je niet gemist (oh waren jullie weg dan?). Het heeft jullie in ieder geval weer mooie plaatjes opgeleverd van de natuur en wat wildlife.
    Enne leuke veer hoor Iris.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's en een mooi park.
    En het Hyatt is dat het resort of het hotel,wij verblijven vier dagen in het hotel in november via Priceline.
    Fijne laatste dagen verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet verkeerd om je ochtend zo te beginnen met een ontbijt aan het strand.
    Prachtige foto's weer wat een mooie kleur hebben de bloemen zeg!
    Leuk die veer, niet super opvallend (denk songfestival 2012) maar net opvallend genoeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super dag weer, heerlijk.
    Veel plezier vandaag! Gr Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige omgeving weer, en met wildlife zit het wel goed net als bij ons, een state park vol met gators maar wij zien er geen hahaha. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik zo' n veer nog nooit gezien heb, maar wel mooi hoor.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijke dag weer.
    Maar moest wel ff lachen om jullie tekst met de handdoeken en betaalde stoelen!!
    Wij wisten dit niet en hebben heerlijk in de stoelen gezeten zonder te betalen,ik zei nog wel tegen stefan er zijn niet zoveel stoelen en toch zijn er nog vrij:)
    En ja de handdoekekjes waren klein ,maar wij pakte er gewoon 2 pp.
    En ook super leuk dat jullie zijnngaan eten bij yucatan.
    Zo hebben wij ook veel tips op het forum en blog gehad.
    Geniet ze nog gr de moolenschot( nicole)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heerlijk !!! En de weersverwachting ziet er mooi uit, nu ik weg ben !! En wee keer DQ op één dag ??? Altijd baas boven baas ;-) !! Altijd prettig, in de volle zon !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een heerlijke dag weer. je kan inderdaad beter af en toe met z'n tweeën op stap gaan want dan zie je veel meer met minder gemopper.
    nog veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Begrijp dat wij elkaar net mis zijn gelopen, wij zijn er nog 2 dagen dus nemen wellicht nog een kijkje bij de pizzaboer maar heb ook al een tip over yucutan gekregen, jullie nog heel veel plezier voor de laatste dagen, enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je ons blog bezocht hebt en een berichtje achterlaat!